Serviceorganisaties

✔ Betrouwbare field service oplossing
✔ Méér opdrachten met dezelfde buitendienst
✔ Hogere first-time-fix

  Serviceorganisaties helpen groeien in hun ontwikkeling om steeds beter te presteren. Dát is onze missie.

  Onze field service oplossing Connect is dé basis voor succes in elke buitendienst. Want als een monteur op tijd is, de juiste materialen bij zich heeft en first-time-fix eerder regel dan uitzonder is, zijn er alleen maar winnaars. Via Sigmax Connect doorloopt de monteur volledig up-to-date zijn dienst.

   

  Of het nu gaat om klantcontact, materiaalregistratie óf het plannen van een vervolgafspraak; de monteur is steeds slechts één knop verwijderd van het succesvol afhandelen van een serviceopdracht. We hebben bij Sigmax ruim twaalf jaar ervaring in de field service branche. Dankzij jarenlange relaties met onze klanten weten we wat er speelt.  Zo speelt u moeiteloos in op voorzien én onvoorzien onderhoud en worden klantverwachtingen overtroffen.

  Demo aanvragen

   

   

  Sigmax Connect: dé basis voor succes in de buitendienst

  • Standaard software
   Onze field service oplossing is standaard, maar wel geheel op maat configureerbaar. Zo ondersteunen we uw specifieke processen optimaal.
  • Online & offline werken
   We begrijpen dat een monteur soms op plekken komt waar geen bereik is. Met Sigmax Connect werkt hij zonder problemen verder en gaan er geen gegevens verloren.
  • Stabiel & betrouwbaar
   Onze klanten beoordelen de betrouwbaarheid van Sigmax Connect met een 9. We zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt vertrouwen.
  • Naadloze integratie
   Een harmonieus IT-landschap is belangrijk. Onze oplossing integreert naadloos met alle ERP- en plansystemen.

    Bekijk alle partners & integraties 

  We helpen uw serviceorganisatie verder met deze thema's:
  Sigmax praktijkcases

  Case

  Carglass

  Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Duijvelaar Pompen

  Met ruim 335 medewerkers en een productiecapaciteit van 100.000 pompen per jaar is Duijvelaar Pompen marktleider op het gebied van centrifugaalpompen en drukverhogingsinstallaties voor drink- en proceswatertoepassingen. Om een optimale service te garanderen maken de 50 monteurs van Duijvelaar Pompen al zes jaar gebruik van Connect, de field service software van Sigmax.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

  Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax. Hiermee zijn de serviceorganisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Veld Koeltechniek

  Producent en leverancier van koel- en vriesoplossingen Veld Koeltechniek kiest voor een best-of-breed oplossing met Sigmax en ORTEC. “Met deze combinatie hebben we voor onze organisatie optimale ondersteuning gevonden voor onze werkprocessen. Deze technische vooruitgang zal ook zeker helpen tijdens de werving en selectie van nieuwe medewerkers”, aldus Kees Kuiperije.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Welzorg

  De ruim 80 servicemonteurs van Welzorg repareren elke dag zorghulpmiddelen zoals rollators, scootmobielen en rolstoelen. “Connect maakt het mogelijk om onze klanten spoedig te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier”, vertelt Sabine Doets, Manager ICT bij Welzorg.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Benieuwd naar de kansen voor uw serviceorganisatie?

  We laten het u graag zien. Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om een demo in te plannen!

   U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons