Planner

✔ Efficiënter werken
✔ Hogere first-time-fix
✔ Betere communicatie

Op tijd en met de juiste materialen bij de klant

Het is uw taak om monteurs op tijd bij de klant te krijgen, met de juiste informatie, skills en materialen. Zo wordt de kans op een first-time-fix en een tevreden klant zo hoog mogelijk. Bellen klanten nu regelmatig waar de monteur blijft? Komen niet-thuis-situaties te vaak voor? Of kunnen monteurs de klant niet helpen door ontbrekende info of materialen? Met Sigmax Connect zijn dat soort problemen verleden tijd. 

Slimme koppeling met alle grote planningssystemen

Sigmax Connect werkt perfect samen met vrijwel elk planningssysteem. Zo wordt data soepel onderling uitgewisseld en vullen de systemen elkaar optimaal aan. Wat is uw situatie?

Demo aanvragen

Opdrachten snel en soepel afhandelen

Met Sigmax Connect handelt u opdrachten snel en soepel af:

  • Door efficiënte workflows, nauwkeurige informatie en geautomatiseerde administratie kunnen monteurs hun werk snel en goed uitvoeren. Zo lossen ze problemen vaker in één keer op en houden ze tijd over om extra klussen op te pakken.
  • Door middel van handige rapportages ziet u snel welke klussen langer duren dan gemiddeld. Een mooi aanknopingspunt om uw planningsproces verder te verbeteren. 
  • Lukt iets niet in één keer? Dan kan de monteur ter plekke een vervolgafspraak inplannen.

Ik ben tevreden met mijn huidige planningssysteem

Mooi! Sigmax Connect integreert namelijk met vrijwel alle plansystemen. Dankzij onze stabiele en uitgebreid geteste koppeling wordt data soepel onderling uitgewisseld. Zo vullen de systemen elkaar optimaal aan. De monteur pakt ‘s ochtends zijn tablet en ziet alles wat hij die dag moet doen, inclusief alle informatie die hij daarvoor nodig heeft.

Bekijk alle partners & integraties

Ik zoek een nieuw planningssysteem

Elke organisatie heeft zijn eigen planproces. Misschien doen uw monteurs 10 klussen op een dag of werkt een monteur juist 10 dagen aan één project. Het is afhankelijk van uw proces welk planningssysteem de beste keus is. Wij werken samen met alle grote planpakketten en denken graag met u mee. Natuurlijk zorgen we ervoor dat Sigmax Connect optimaal met uw nieuwe systeem samenwerkt.

Kennismaken?  

Betere communicatie met klanten

Met Connect stuurt u klanten automatisch een bericht als de monteur in de buurt is. Nieuwe afspraak nodig? Die plant de monteur ter plekke met de klant in. Ook betalen aan de deur behoort tot de mogelijkheden. Zo voorkomt u niet-thuis-situaties en zorgt u voor tevreden klanten.

Lees meer over klantcommunicatie

Klantcommunicatie Sigmax

Benieuwd hoe u efficiënter plant met Sigmax Connect?

 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons