Voor wie

Sigmax Connect maakt het leven makkelijker

Er komt veel kijken bij het verlenen van goede service: efficiënte (route)planning, een harmonieus IT-landschap, gebruiksvriendelijke software en tevreden monteurs. Een planner heeft daarnaast andere uitdagingen dan de servicemanager Onze field service software is er voor iedereen die bij het serviceproces betrokken is.

Ontdek Connect 

Optimale ondersteuning van de buitendienst

We begrijpen bij Sigmax dat het serviceproces complex kan zijn. De krapte op de arbeidsmarkt en uitbreiding van het dienstenportfolio: allemaal uitdagingen die iedere serviceorganisatie heeft. Met 12 jaar ervaring binnen de field service markt en onze buitendienstoplossing, ondersteunen we uw buitendienstprocessen volledig.

Download onze brochure

Buitendienstmedewerkers

Sigmax Connect ondersteunt u als monteur om uw werk zo goed mogelijk uit te voeren. De administratie gebeurt zoveel mogelijk automatisch en u heeft belangrijke informatie altijd bij de hand. Zo heeft u meer tijd om klanten te helpen en bent u minder bezig met randzaken.

Lees verder

Servicemanagers

Sigmax Connect helpt u bij het behalen van betere resultaten. Door strakke processen en geautomatiseerde administratie bereikt u meer, met dezelfde hoeveelheid mensen. Fijn in deze krappe arbeidsmarkt. Bovendien verhogen de verbeterde processen de first-time-fix. Zodat u altijd aan uw SLA’s  kunt voldoen.

Lees verder

IT-manager

Als IT-manager gaat u voor een harmonieus en overzichtelijk IT-landschap, waarmee medewerkers maximaal worden ondersteund in hun werk. Sigmax Connect is zeer stabiel en integreert optimaal met uw bestaande systemen. Bovendien groeit het met uw organisatie mee, zonder dat dit hoge kosten of instabiliteit veroorzaakt.

Lees verder

Planners

Het is uw taak om monteurs op tijd bij de klant te krijgen, met de juiste informatie, skills en materialen. Zo wordt de kans op een first-time-fix en een tevreden klant zo hoog mogelijk. Met Sigmax Connect weten klanten precies wanneer de monteur langskomt, voorkomt u niet-thuis-situaties en hebben monteurs alles bij de hand om de klus efficiënt af te ronden.

Lees verder

Benieuwd naar uw kansen op het gebied van field service?

Vraag vrijblijvend de field service quickscan aan!

Wilt u weten waar de kansen en uitdagingen rondom uw buitendienst liggen? Onze field service experts helpen u graag verder. Vraag de quickscan gratis en vrijblijvend aan via onderstaande button.

 Aanvragen