IT-manager

✔ Uitgebreide integratiemogelijkheden
✔ Flexibel en toekomstbestendig
✔ Stabiele oplossing

  Software moet betrouwbaar zijn en meegroeien

  Als IT-manager gaat u voor een harmonieus en eenvoudig IT-landschap, waarmee medewerkers maximaal worden ondersteund in hun werk. Het is belangrijk dat een nieuw systeem stabiel is en optimaal integreert met het bestaande IT-landschap. Bovendien moet het met uw organisatie kunnen meegroeien, zonder dat dit hoge kosten of instabiliteit veroorzaakt. 

   

  Sigmax Connect: stabiel, flexibel en schaalbaar

  Sigmax Connect ondersteunt uw processen optimaal. Monteurs krijgen te zien wat ze nodig hebben, precies op het juiste moment. De administratie gebeurt zoveel mogelijk automatisch. Denk aan het registreren van de reistijd, gewerkte uren en verbruikte materialen. Zo wordt de juiste informatie teruggekoppeld naar het juiste systeem.

   

  Zeer stabiele software

  Field Service Software die uitvalt heeft grote gevolgen voor de organisatie. Monteurs kunnen hun werk dan niet meer uitvoeren. Daarom zorgen wij ervoor dat u altijd op Connect kunt vertrouwen. Connect is zeer stabiel, doordat onze software bestaat uit vaste componenten die uitgebreid getest en geoptimaliseerd zijn. Wij ontwikkelen en onderhouden onze software volledig in-house. Gewoon in Enschede. Zo zijn de lijnen kort en kunnen we de kwaliteit goed waarborgen.

  Klanten beoordelen de betrouwbaarheid
  van Connect met een 9.

  Ontdek Connect

  Sigmax Connect: groeit met uw serviceorganisatie mee

  Connect bestaat uit vaste componenten, maar is flexibel in te richten. Wij brengen uw processen in kaart en zorgen ervoor dat de software deze optimaal ondersteunt. En verandert er iets in uw proces? Dan past de software zich moeiteloos aan, zonder torenhoge kosten.

  Bekijk alle functionaliteiten 

   

  Naadloze integratie met uw ERP- en planningssysteem

  Werkt u al met een ERP- en/of planningssysteem? Dan wilt u dat nieuwe software daar perfect op aansluit. Sigmax Connect heeft een stabiele en bewezen koppeling met vrijwel elk ERP- en planningssysteem. Zo wordt data soepel onderling uitgewisseld.

  Bekijk onze partners & integraties

  Sigmax praktijkcases

  Case

  Gamko

  Gamko is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van horecakoelingen. De productie bevindt zich volledig in Nederland, met een eigen fabriek in Etten-Leur. Gamko ontwerpt, produceert, levert, installeert en onderhoudt de koelingen volledig in eigen beheer. Hun 18 buitendienstmedewerkers werken sinds 2019 met Connect, de field service oplossing van Sigmax.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Onderhoud Enschede

  Onderhoud Enschede BV verzorgt met 275 medewerkers in opdracht van de gemeente het onderhoud en de aanleg van openbare ruimtes in Enschede. De planning en uitvoering van de werkzaamheden werden eerst handmatig en middels papieren werkbonnen geregistreerd. Om dit proces efficiënter in te richten, koos Onderhoud Enschede voor het digitale planbord van Clixz en de buitendienst software van Sigmax

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Volta Limburg

  Met ruim 60 servicemedewerkers zorgt energieleverancier Volta Limburg dagelijks voor het warmtecomfort van ruim 120.000 eindklanten. Om af te stappen van alle papieren formulieren zochten zij naar software die de stap naar volledige digitalisatie kon realiseren. De field service software van Sigmax bleek een perfecte match.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Benieuwd hoe Sigmax Connect uw IT-landschap aanvult?

   

  Wij laten het u graag zien! Vraag een gratis demo aan.

   U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons