Connect software

Connect is dé field service oplossing van Sigmax Field Service Solutions die uw totale buitendienst ondersteunt. Onze field service software is geheel op maat configureerbaar naar uw processen.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze gratis brochure.

Groei naar een klantgedreven serviceorganisatie met:

Connect Mobile
Ondersteunt de buitendienst met de juiste informatie en functionaliteiten.

Connect Planning
Digitaal planboard, routeoptimalisatie en integratie met Connect Mobile.

Connect Integratie
Connect integreert met systemen van o.a. Dynamics, SAP en Salesforce.

Connect IoT
Pas IoT toe en groei door naar predictive maintenance.

Connect – De krachtige buitendienst oplossing voor uw branche

Wij stellen uw serviceorganisatie centraal, maken samen met u inzichtelijk waar uitdagingen en kansen liggen en werken dit uit tot een concreet plan met oplossingen die uw serviceorganisatie verder brengen. Ons doel is ervoor zorgen dat uw buitendienst optimaal gebruik kan maken van onze field service software. Daarom biedt Sigmax Field Service Solutions support tijdens elke stap die u wilt gaan zetten.

Neem contact op

De voordelen van Connect:

 • Standaard software 
  Onze betrouwbare standaard software is configureerbaar voor verschillende werkprocessen.
 • Integratie
  Naadloze integratie met ERP- en externe planningsystemen.
 • Online- en offline mobiel werken
  Zowel boven- als ondergronds is uw medewerker nooit afhankelijk van netwerkservice.
 • Kostenbesparende functionaliteiten
  Met Connect beheert u uw materialen efficiënt en telt u uw voorraad.

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax Field Service Solutions. Hiermee zijn de Field Service organisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

Teeuwissen

De rioolreinigingsexperts van Teeuwissen Rioolreiniging werken met Connect van Sigmax Field Service Solutions. Circa 100 professionals registreren met de mobiele softwareoplossing van Sigmax Field Service Solutions hun werkzaamheden digitaal waardoor het bedrijf uit Huizen voorgoed vaarwel zegt tegen de papieren werkbonnen.

Lees deze caseCheck alle cases

Woningcorporatie De Alliantie

De Alliantie heeft ‘hart voor wonen’  en besloot om de field service voor reparatie en inspectie van bijna 60.000 woningen te automatiseren. ORTEC en Sigmax Field Service Solutions hielpen de woningcorporatie hierbij.

Lees deze caseCheck alle cases

Wooncorporatie De Key

Ruim 40 vakmannen van Wooncorporatie De Key verlenen huurders dagelijks de best mogelijke service. Sigmax Field Service Solutions hielp de Amsterdamse woningcorporatie bij de overstap naar een nieuwe mobiele applicatie ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

Lees deze caseCheck alle cases

Ontdek Connect

Weten wat Sigmax Field Service Solutions voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie bij ons aan.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons