Connect software

Connect is dé field service oplossing die uw totale serviceproces ondersteunt. Onze standaard software is geheel op maat configureerbaar naar uw processen. Wij helpen u een succesvolle, geïntegreerde en veilige software oplossing in te richten. Van First-Time-Fix tot predictive maintenance.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze gratis brochure.

Connect software biedt de volgende functionaliteiten:

Mobiele oplossing
Ondersteunt vakmensen met de juiste informatie en functionaliteiten.

Efficiënt plannen
Digitaal planboard, routeoptimalisatie en integratie met Connect Mobile.

Integratie
Connect integreert met systemen van o.a. Dynamics, SAP en Salesforce

IoT
Pas IoT toe en groei door naar predictive maintenance.

Case

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax. Hiermee zijn de Field Service organisties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Teeuwissen

De rioolreinigingsexperts van Teeuwissen Rioolreiniging werken met Connect van Sigmax. Circa 100 professionals registreren met de mobiele softwareoplossing van Sigmax Field Service Solutions hun werkzaamheden digitaal waardoor het bedrijf uit Huizen voorgoed vaarwel zegt tegen de papieren werkbonnen.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Woningcorporatie De Alliantie

De Alliantie heeft ‘hart voor wonen’  en besloot om de field service voor reparatie en inspectie van bijna 60.000 woningen te automatiseren. ORTEC en Sigmax Field Service Solutions hielpen de woningcorporatie hierbij.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Wooncorporatie De Key

Ruim 40 vakmannen van Wooncorporatie De Key verlenen huurders dagelijks de best mogelijke service. Sigmax Field Service Solutions hielp de Amsterdamse woningcorporatie bij de overstap naar een nieuwe mobiele applicatie ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

Lees deze caseCheck alle cases

Stapsgewijs groeien met het Field Service Groeimodel

Wij stellen uw serviceorganisatie centraal, maken samen met u inzichtelijk waar uitdagingen en kansen liggen en werken dit uit tot een concreet plan met oplossingen die uw serviceorganisatie verder brengen. Maak kennis met ons Field Service Groei model:

  • Field service essentials – Realiseer kostenbesparingen en maak efficiënt werken mogelijk.
  • Field service engagement – Stel uw klant centraal en genereer meer omzet.
  • Field service excellence – Krijg inzage in uw eigen processen en maak verbetering mogelijk.

Lees meer      Advies aanvragen