Sectoren

✔ Kennis van B2B & B2C
✔ Uw specifieke processen optimaal ondersteund
✔ Standaard software

Connect is dé basis voor succes in elke buitendienst

Dankzij de eenvoudige en uitgebreide configuratiemogelijkheden is de software geschikt voor serviceorganisaties in alle soorten en maten. Bij de meer dan 30 klanten uit diverse branches hebben wij bewezen dat Connect naadloos aansluit op verschillende serviceprocessen. Van gepland onderhoud tot storingen, alles kan worden vastgelegd in onze applicatie.

Door de domeinkennis die we hebben opgedaan in de afgelopen elf jaar, weten we wat er speelt in de field service markt. We hebben hierdoor niet alleen voor maar ook mét diverse klanten functionaliteiten ontwikkeld. Hierdoor is Connect uitgerust met bewezen functionaliteiten die uw serviceorganisatie helpen groeien. Benieuwd naar alle functionaliteiten? Download vrijblijvend onze brochure.

Download onze brochure

Installatietechniek

Uw installaties maken het leven van uw klanten makkelijker. Maar dan moeten ze wel blijven werken. Bovendien heeft u te maken met SLA’s die u moet halen. Daarom wilt u uw installaties op tijd, efficiënt en goed onderhouden.

Lees alles over de installatietechniek  

Zorghulpmiddelen 

De zorghulpmiddelen die u levert, spelen een belangrijke rol in het leven en welzijn van uw klanten. Ze zijn vaak acuut nodig en de afhankelijkheid van de hulpmiddelen is groot. Het is daarom belangrijk dat ze er op tijd zijn of zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Lees alles over zorghulpmiddelen  

Klimaattechniek

Uw klimaatoplossingen hebben voor uw klanten vaak een essentiële functie. Als ze niet (goed) functioneren kan dat grote gevolgen hebben. Daarom moeten ze goed en op tijd onderhouden worden. Het liefst zo efficiënt mogelijk.

Lees alles over de klimaattechniek   

Vastgoedonderhoud 

Als woningcorporatie of vastgoedbeheerder wilt u dat uw klanten aangenaam kunnen wonen, werken en recreëren. Goed onderhoud is daarvoor essentieel. En natuurlijk wilt u dat zo efficiënt mogelijk doen. Zo zorgt u voor lagere kosten en tevreden klanten.

Lees alles over vastgoedonderhoud

Industriële techniek 

De industriële installaties die u produceert of levert hebben onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Dat moet nauwkeurig én efficiënt gebeuren. Sigmax Connect helpt u hierbij, door uw serviceprocessen optimaal te ondersteunen.

Lees alles over de industriële techniek 

Sigmax helpt u graag verder met:

Benieuwd naar uw kansen op het gebied van field service?

Vraag vrijblijvend de field service quickscan aan!

Wilt u weten waar de kansen en uitdagingen rondom uw buitendienst liggen? Onze field service experts helpen u graag verder. Vraag de quickscan gratis en vrijblijvend aan via onderstaande button.

 Aanvragen