News

Onze maatregelen rondom het coronavirus

Sigmax stelt de veiligheid en productiviteit van haar klanten, partners en medewerkers voorop. Om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zullen wij daarom gedurende de periode waarin maatregelen noodzakelijk zijn, een aantal aanpassingen doorvoeren in de manier waarop we voor u werken. Zo stimuleren wij medewerkers zoveel mogelijk thuis te werken. Onze processen en systemen zijn hier volledig op ingericht en we gaan dan ook door zoals u van ons gewend bent. Al onze collega’s blijven zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Daarnaast beperken wij het aantal fysieke ontmoetingen met klanten en partners tot het absoluut noodzakelijke. Dit houdt in dat wij fysieke afspraken zoveel mogelijk via videoconferencing zullen invullen, en wanneer het niet anders kan, verzetten.

Verder blijven onze kantoren gesloten voor externen tot nader order. De praktische uitwerking van bovenstaande maatregelen worden per team met klanten gecommuniceerd.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon bij Sigmax of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden.