News

Rogier de Mare nieuwe Business Unit Manager SequriX

Sigmax heeft per 1 februari 2019 Rogier de Mare aangesteld als Business Unit Manager voor SequriX. In zijn nieuwe functie is Rogier verantwoordelijk voor de strategische doorontwikkeling van de afdeling. Eerder was hij werkzaam als Sales Manager binnen de divisie City Permit van Sigmax.

Een business unit met grote ambities op zowel nationaal als internationaal niveau: dat vraagt om een duidelijke visie en de juiste kartrekker. “Vandaar de keuze om een Sigmaxer in hart en nieren met de nodige ervaring in het softwarelandschap de verantwoordelijkheid te geven SequriX verder uit te bouwen”, aldus Leo van den Ende, CEO van Sigmax.

Rogier de Mare is enthousiast over deze nieuwe uitdaging binnen Sigmax: “De kracht van Sigmax is dat we software maken voor diverse nichemarkten. We willen niet alleen excellente software leveren, we willen in deze niches de beste zijn. Ons onderscheidende vermogen ligt in de bereidheid te investeren in specifieke domeinkennis en deze kennis vervolgens in te zetten om innovaties te ontwikkelen. Zo blijven we continu waarde toevoegen voor onze klanten. Vanuit dit perspectief is er in de afgelopen jaren door SequriX een solide SaaS-platform ontwikkeld voor beveiligingsbedrijven. Dit fundament in combinatie met een enorme groeimarkt op het gebied van digitalisering binnen de beveiligingsbranche, past bij onze ambitie om dé managementsoftware leverancier te worden voor beveiligingsbedrijven in Europa.”

“Ons onderscheidende vermogen ligt in de bereidheid te investeren in specifieke domeinkennis en deze kennis vervolgens in te zetten om innovaties te ontwikkelen”, aldus Rogier.

De Mare vervolgt: “De afgelopen weken heb ik al kort kennis mogen maken met het team dat bestaat uit professionals met een enorme drive en een aanstekelijk enthousiasme.” Hij verwacht dat deze ingrediënten zeker het verschil gaan maken. “Samen met het team gaan we komend jaar verder investeren in onze marktpropositie, onze partners en in nieuwe innovaties binnen ons platform. Dit alles om onze klanten te blijven voorzien van vooruitstrevende oplossingen binnen hun branche en verder te groeien in Europa.”

Rogier de Mare Sigmax

Rogier de Mare – Business Unit Manager  SequriX