Leger des Heils
News

Sigmax steunt Kerstfeesten Leger des Heils

De feestdagen breng je door met familie en vrienden. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het Leger des Heils biedt ook dan hulp en organiseert twee kerstbijeenkomsten. Sigmax steunt deze initiatieven met een financiële bijdrage.

Voor een ieder een heerlijk en gezellig kerstdiner

Het Leger des Heils Korps Enschede organiseert dagelijks activiteiten om mensen te helpen met zorg en/of begeleiding. In de kerstperiode bieden tientallen vrijwilligers bij een tweetal speciale evenementen de helpende hand. Dit jaar werd een groot Kerstfeest georganiseerd op 19 december, waar zo’n 125 bezoekers aanwezig waren. Op Eerste Kerstdag worden nog eens 35 genodigden op een speciaal diner getrakteerd.

Sigmax vindt dat iedereen recht heeft op het vieren van de feestdagen in gezelschap. Wij ondersteunen daarom dit Kerstfeest met een financiële gift.

Wekelijks organiseert het Leger des Heils Korps Enschede een buurtmaaltijd waar gemiddeld 35 mensen uit de omgeving naartoe komen. Tevens verstrekt het Leger het hele jaar door voedselpakketten voor mensen in crisissituaties.

Meer weten of zelf een bijdrage doen? Kijk op https://www.legerdesheils.nl/korpsenschede