Digitaal bezoekersparkeren Den Haag

Digitaal bezoekersparkeren in Den Haag

Parkeer 24 vertelt over het digitaal bezoekersparkeren in Den Haag.

Digitaal bezoekersparkeren middels CityPermit

Het aan- en afmelden van het bezoekersparkeren verandert in Den Haag. Parkeer24 licht toe dat de bezoekerspas plaats maakt voor het digitaal parkeren op kenteken middels de bezoekersapplicatie van CityPermit. Via deze applicatie melden bewoners eenvoudig bezoek aan en af op de smartphone of pc, aan de hand van een kenteken. Daarnaast kunnen inwoners parkeertegoeden opwaarderen of tegoeden toewijzen aan bijvoorbeeld mantelzorgers. Dankzij de real-time verificatie met het handhavingssysteem zien parkeercontroleurs direct welk kenteken is aangemeld.

Meer weten over bezoekersparkeren in Den Haag en het gebruik van de mobiele applicatie? Download via Parkeer24 de handleiding voor digitaal bezoekersparkeren of lees meer over CityPermit.

Download handleiding

Bekijk ook de volgende oplossingen
Sigmax praktijkcases

Gemeente Venlo

Gemeente Venlo past voor de eerste keer een nieuwe methodiek toe bij een aanbestedingstraject binnen de IT en parkeerdienstverlening. Middels the Best Value Procurement methodiek (BVP) koos gemeente Venlo Sigmax als partner.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases