VSK-beurs Sigmax
Event

Ontmoet Sigmax tijdens de VSK-beurs

Jaarbeurs, Jaarbeursplein, Utrecht, Nederland
17 t/m 20 mei 2022

Veel installateurs krijgen te maken met het vastleggen van meetwaarden vanuit bijvoorbeeld de Gasketelwet. Een foutgevoelig en tijdrovend klusje, dat 100% betrouwbaar moet worden uitgevoerd.

Integratie met meetapparatuur

Dankzij integratie tussen de meetapparatuur van Testo en onze field service oplossing Connect, worden meetwaarden automatisch overgenomen op de digitale werkbon.  Hierdoor vult de monteur nooit meer handmatig gegevens in. Snel én foutloos!

Bezoek ons tijdens de VSK-beurs 

Benieuwd hoe dit werkt? We laten het graag zien tijdens de VSK-beurs van 17 t/m 20 mei op de Testo stand: hal 7, nummer D064. Tot dan!

Gratis aanmelden

Sigmax praktijkcases

Duijvelaar Pompen

Met ruim 335 medewerkers en een productiecapaciteit van 100.000 pompen per jaar is Duijvelaar Pompen marktleider op het gebied van centrifugaalpompen en drukverhogingsinstallaties voor drink- en proceswatertoepassingen. Om een optimale service te garanderen maken de 50 monteurs van Duijvelaar Pompen al negen jaar gebruik van Connect, de field service software van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Gamko

Gamko is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van horecakoelingen. De productie bevindt zich volledig in Nederland, met een eigen fabriek in Etten-Leur. Gamko ontwerpt, produceert, levert, installeert en onderhoudt de koelingen volledig in eigen beheer. Hun 18 buitendienstmedewerkers werken sinds 2019 met Connect, de field service oplossing van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax. Hiermee zijn de serviceorganisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

Veld Koeltechniek

Producent en leverancier van koel- en vriesoplossingen Veld Koeltechniek kiest voor een best-of-breed oplossing met Sigmax en ORTEC. “Met deze combinatie hebben we voor onze organisatie optimale ondersteuning gevonden voor onze werkprocessen. Deze technische vooruitgang zal ook zeker helpen tijdens de werving en selectie van nieuwe medewerkers”, aldus Kees Kuiperije.

Lees deze caseCheck alle cases

Volta Limburg

Met ruim 60 servicemedewerkers zorgt energieleverancier Volta Limburg dagelijks voor het warmtecomfort van ruim 120.000 eindklanten. Om af te stappen van alle papieren formulieren zochten zij naar software die de stap naar volledige digitalisatie kon realiseren. De field service software van Sigmax bleek een perfecte match.

Lees deze caseCheck alle cases