Sigmax_OVPocket

OV oplossingen

Sigmax biedt diverse oplossingen voor het openbaar vervoer. Van handhaving tot inspectie en (mobiele)validatie

Validatie, inspectie en handhaving

Sigmax biedt gebruiksvriendelijke oplossingen voor (mobiele) validatie, inspectie en handhaving in het openbaar vervoer. Zo komen reizigers zo makkelijk mogelijk van A naar B en doen controleurs hun werk efficiënt en veilig. Controleurs worden tijdens hun werkzaamheden optimaal ondersteund door onze software. Ze controleren vervoersbewijzen, leggen hun bevindingen vast en schrijven indien nodig direct een boete uit. Allemaal vanaf één apparaat.

Samenwerken aan nieuwe softwareoplossingen

Als marktleider leveren wij bewezen software-oplossingen die worden ingezet bij vervoerders. Onze jarenlange ervaring in de sector en standaard softwarecomponenten maken onze oplossingen gebruiksvriendelijk en stabiel. Indien gewenst leveren we ook maatwerk. We slaan graag de handen ineen met vervoerders om te werken aan nieuwe, innovatieve oplossingen. Zo maken we het openbaar vervoer samen comfortabeler, toegankelijker en efficiënter.

Onze software oplossingen
Sigmax praktijkcases

Case

Arriva

Ruim 250 boa’s van vervoersmaatschappij Arriva werken met de OVPocket software van Sigmax Public Transport. Dé totaaloplossing voor controleren, beboeten en proces-verbalen opmaken.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

NS

Met 760 treinen, 3000 conducteurs en voor Covid’19 gemiddeld 1,3 miljoen treinreizen per dag, is NS de grootste vervoerder binnen Nederland. Om een efficiënte vervoersbewijscontrole te garanderen, werkt NS sinds 2016 met de inspectie applicatie en handhelds van Sigmax voor controle op OV-chipkaarten en barcode tickets.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

RET

Verbetering van infrastructuur in Rotterdam door middel van nieuwe betaalmogelijkheden? Voor het Rotterdamse openbaar vervoer is dit gelukt dankzij een partnership tussen Conduent en Sigmax met het openbaarvervoersbedrijf RET.

Lees deze caseCheck alle cases
Deze vervoerders werken al efficiënter'