Business Walk Sigmax

Tijdens Kick-In, de introductieweek van Universiteit Twente, organiseert Kennispark in samenwerking met Novel-T de tweede editie van de Business Walk. Een laagdrempelige manier om als student in contact te komen met de vele (tech)bedrijven rondom de universiteit.

Verzeker jezelf van een toffe stageplek of (bij)baan

De start van een nieuw studiejaar betekent voor veel studenten ook de start van de zoektocht naar een passende stage of (bij)baan. Op woensdag 28 augustus kunnen eerstejaars studenten tussen 14:00 en 16:00 uur in het zogenoemde talentpaviljoen speeddaten met deelnemende bedrijven. De bedrijven staan ook met stands aan het innovatiepad, dat ligt tussen NS-station Enschede Kennispark en de campus.

Maak kennis met Sigmax

Ben jij benieuwd naar een stage/bijbaan, dicht bij de universiteit, voor naast je studie? Je vindt onze stand naast ons pand (Capitool 13). Liever nu al informatie ontvangen over de mogelijkheden bij Sigmax of spreek je liever op een ander moment af met één van onze collega’s? Laat dan hieronder je gegevens achter. Tim Vriesen, Corporate Recruiter, neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Zien we jou 28 augustus?

Click here for English translation

 

    Contact form

    I am interested in information about:

    InternshipsGraduation internshipsVacancies