Teeuwissen ontstopt met Sigmax Field Mobility Suite

Teeuwissen

De rioolreinigingsexperts van Teeuwissen Rioolreiniging werken met Connect van Sigmax Field Service Solutions. Circa 100 professionals registreren met de mobiele softwareoplossing van Sigmax Field Service Solutions hun werkzaamheden digitaal waardoor het bedrijf uit Huizen voorgoed vaarwel zegt tegen de papieren werkbonnen.

Schoon te werk

De medewerkers van Teeuwissen zijn elke dag verantwoordelijk voor reiniging, aanleg, onderhoud en inspectie van riolen en rioolgemalen. Omdat de monteurs eerder met pen en papier werkten waren bonnen regelmatig onleesbaar, vervuild of raakten de bonnen kwijt. Straks registreren monteurs hun werkzaamheden met Connect wat draait op het Android platform. Hierdoor zijn gegevens eenvoudig te registeren en gaan er geen gegevens verloren.

Integratie met ERP pakket

Connect is een standaard oplossing die -door middel van configuratie- is aan te passen op werkprocessen van de monteurs. Hierdoor is het mogelijk om alle monteurs taken op dezelfde manier te laten registreren, waarbij het proces wat ze moeten doorlopen per taak verschillend kan zijn. Zo is de registratie van een rioolreiniging bijvoorbeeld anders dan die van een rioolinspectie wat nu met Connect wordt uitgevoerd. Teeuwissen werkt met het ERP pakket Enwis. Dit pakket is specifiek ontwikkeld voor de afvalbranche en omdat Connect hier naadloos mee integreert, zijn de gegevens real-time inzichtelijk. Dit betekent ook dat vanuit het ERP pakket foto’s en tekeningen verstuurd kunnen worden naar de monteur, en dat de monteur direct foto’s kan sturen naar de binnendienstmedewerkers.

Meer over Field Service Solutions 

Ontdek Connect

Weten wat Sigmax voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie bij ons aan.

  U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

  Waarom kiezen voor Sigmax

  25

  Jaar ervaring

  3

  Business units

  4

  Landen actief

  360+

  Klanten

  2

  Offices

  79

  Software Developers

  150+

  Sigmax Professionals

  100%

  Empowering Professionals Everywhere

  Ontdek Sigmax
  Sigmax praktijkcases

  Carglass

  Vanuit 59 vestigingen en een mobiele service zorgen de servicemonteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Maas International

  Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Saval

  Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

  Lees deze caseCheck alle cases
  Sigmax empowers professionals samen met