Dag van de ondermijning
Event

Dag van de Ondermijning

Laat u tijdens dit congres inspireren door experts en leer van praktijkervaringen als het gaat om een integrale aanpak van ondermijning.

Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht, Nederland
16 april 2019

Benut uw gemeente alle software mogelijkheden voor het aanpakken van ondermijning? En heeft u inzichtelijk welke informatie u wel en niet mag delen met andere overheidsorganisaties? Tijdens de Dag van de Ondermijning, gehouden in het Van der Valk hotel in Utrecht, komen deze vraagstukken aan bod en delen diverse experts praktijkervaringen met betrekking tot witwaspraktijken, hennepteelt en woonfraude.

Compleet beeld door koppelen van informatie

Een efficiënte samenwerking tussen gemeenten, politie en OM is cruciaal voor het aanpakken van criminele praktijken is. Sigmax biedt met het pakket City Control een krachtige tool voor signalering, dossieropbouw en vervolgacties. Eén gecentraliseerde, afgeschermde omgeving laat gemeenten het overzicht behouden en in elke situatie de juiste vervolgstappen nemen. City Control koppelt informatie uit lokale en landelijke bronnen om een compleet beeld te scheppen van situaties. Door informatie te verzamelen, bestaande gegevens te verrijken en daarmee dossiers op te bouwen, kan tussen handhaving-, toezicht en opsporingsinstanties effectief worden samengewerkt.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de diverse softwarekoppelingen binnen ondermijning en wat deze koppelingen voor u kunnen betekenen? Bezoek ons tijdens de dag Van de Ondermijning in het Van der Valk hotel of neem contact met ons op via onderstaand formulier:

    Uw gegevens

    City Control koppelt informatie uit lokale en landelijke bronnen om een compleet beeld te scheppen van situaties. Door informatie te verzamelen, bestaande gegevens te verrijken en daarmee dossiers op te bouwen, kan tussen handhaving-, toezicht en opsporingsinstanties effectief worden samengewerkt.    Sigmax empowers professionals samen met