ParkeerVak 2019


Nieuwste ontwikkelen op gebied van parkeren

Het tweejaarlijkse vakevent laat op nationaal niveau de parkeersector, maar ook de andere branches waarvoor parkeren van eminent belang is, kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen. Of het nu gaat om vergunningen, betaald parkeren of foutparkeren voor de binnenstad en/of het buitengebied, tijdens ParkeerVak 2019 vinden bezoekers het antwoord op al hun vragen.

Oplossing voor alles in parkeren

City Enforcement van Sigmax ondersteunt het volledige proces van parkeren: van parkeervergunningen tot parkeerhandhaving. Zo zijn parkeervergunningen en-ontheffingen eenvoudig digitaal te regelen via de app en het online portaal van City Permit.
Daarnaast kan met City Control de parkeerhandhaving volledig worden geautomatiseerd. Niet alleen voor betaald parkeren, maar ook voor fout parkeren. Slimme technologie op smartphones en scanvoertuigen zijn daarbij ondersteunend. Overtreders die niet betaald hebben, foutgeparkeerd staan of geen vergunning hebben, zijn direct inzichtelijk voor de handhaver.

Meer informatie?

Ook dit jaar is Sigmax aanwezig tijdens de ParkeerVak, georganiseerd door Vexpan in de Brabanthallen. Benieuwd naar de innovatieve mogelijkheden voor uw gemeente? Bezoek dan onze stand op 17 of 18 april of neem alvast contact op via het formulier.

 

Sigmax levert door slimme en innovatieve oplossingen een goede invulling voor de uitvoering van het beleid omtrent parkeren en verblijf. De producten die Simax levert hebben direct een postieve bijdrage op de leefbaarheid en burgertevredenheid van de gemeente.

 

 

    Uw gegevens