News

Sigmax software voor efficiëntere processen Geas Energiewacht

Al ruim vijf jaar werken de 130 servicemedewerkers van Geas Eenergiewacht iedere dag met onze Connect software. In deze nieuwe klantcase vertelt hoofd automatisering en kwaliteit John Huitink over zijn ervaring met de software van Sigmax Field Service Solutions.

Samen met de vijf andere servicepartners van Essent zorgt Geas Energiewacht voor een landelijke dekking op het gebied van Cv-ketels, onderhoud, zonne-energie, isolatie en ventilatie. Vijf jaar geleden maakte Geas de overstap naar de field service software van Sigmax Field Service Solutions. Iedere dag werken de servicemonteurs met de digitale werkbonnen via Connect. Zelfs het tellen van de busvoorraad en het zoeken naar nieuwe opdrachten in de buurt gaat via de software. In deze klantcase vertelt John Huitink over hoe hij het werken met Connect Software ervaart.

Wilt u meer informatie over onze field service software?

Bekijk wat Connect voor u kan betekenen

 

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 59 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax. Hiermee zijn de serviceorganisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases