connect planning

Desk

Met CC Desk beschikken organisaties over een instrument om handhaving volledig op afstand te sturen.

  Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

  Efficiënter handhaven op afstand

  Voor handhaving kunnen IoT-middelen als scanauto’s en ANPR-camera’s worden ingezet om mogelijke overtredingen op afstand te signaleren. De inzet van slimme technologie en de bevraging van verschillende bronnen automatiseert de beoordeling op een verregaande manier. Overtreders worden op afstand inzichtelijk. Op basis van de verkregen informatie kunnen tevens de juiste vervolgacties genomen worden.

  Informatie verrijking voor meer inzicht

  Door informatie van bijvoorbeeld kentekens te verrijken met aanvullende gegevens, kunnen vervolgacties beter worden bepaald. Door zowel lokale als landelijke gekoppelde systemen te bevragen, wordt gecontroleerd of een voertuig een geldig parkeer- of toegangsrecht heeft. Historische informatie (bijvoorbeeld eerder afgegeven waarschuwingen) is hierbij direct inzichtelijk. Voertuigen met een geldig parkeerrecht of ontheffing voor het inrijden van gebied kunnen buiten de rapportage worden gelaten. Dit maakt handhaving op efficiënter en effectiever omdat alleen de aandacht behoevende registraties overblijven.

  Direct afhandeling en verwerking van waarschuwingen en boetes

  Met CC Desk worden boetes of registraties met één druk op de knop geaccepteerd of geseponeerd. Het systeem maakt van iedere overtreding een digitaal dossier aan, compleet met diverse kenmerken van de overtreding zoals foto’s en bijbehorende gps-locatie.

  • Efficiënter handhaven in combinatie met verschillende IoT-toepassingen
  • Van camera’s vertaalde informatie real-time inzichtelijk in backoffice
  • Automatische filtering van voertuigen met geldig parkeer- of toegangsrecht in rapportages
  • Volledige integratie met financiële systemen

  Kies ook voor CityControl

  Wilt u weten wat Sigmax voor uw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op en vraag een gratis demo aan. We lichten u de mogelijkheden graag toe.

   U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

   Waarom kiezen voor Sigmax

   25

   Jaar ervaring

   3

   Business units

   4

   Landen actief

   360+

   Klanten

   2

   Offices

   79

   Software Developers

   150+

   Sigmax Professionals

   100%

   Empowering Professionals Everywhere

   Ontdek Sigmax
   Sigmax empowers professionals samen met