Continuiteitsregeling
News

Continuïteitsregeling Sigmax: verzekerd van uw dienstverlening

Bij Sigmax besteden we de grootste zorg aan een hoogwaardige dienstverlening richting onze klanten. Om ervoor te zorgen dat u altijd gebruik kunt maken van onze datacenterdiensten.

In het onwaarschijnlijke geval kan het gebeuren dat Sigmax op een gegeven moment niet langer in staat is de afgesproken diensten te leveren. Omdat wij de beschikbaarheid van onze diensten voorop stellen in het partnership wat wij met klanten aangaan, heeft Sigmax een continuïteitsregeling ingesteld. Dit betekent dat u als klant, gebruikmakend van deze service, verzekerd bent van onze diensten. Ook zonder Sigmax.

Sigmax heeft een regeling opgezet waarbij klanten voor de duur van drie maanden gewoon kunnen doorwerken. Systemen en applicaties die u via Sigmax afneemt, bijvoorbeeld binnen de propositie ONE Cloud, blijven online, onderhouden en voorzien van support. Dit is mogelijk dankzij het onderbrengen van onze hardware en personeelsdiensten binnen een continuïteitstichting. Gedurende de continuïteitstermijn opereert de stichting, hierdoor met de juiste middelen, kennis en mankracht.

Dankzij goede afspraken die tussen de stichting en onze hard- en softwarepartners zijn gemaakt, gebeurt dit zonder oponthoud. En ook zonder calamiteiten houdt de stichting een vinger aan de pols.

Uw business is onze zorg. Wilt u meer weten over deze regeling, neem dan contact met ons op.

Contact

Sigmax empowers professionals samen met