Het dakterras van het nieuwe pand aan de Hengelosestraat 501 van ICT Specialisten

Momenteel wordt een begin gemaakt met de verbouwingen die Sigmax ICT Specialisten in een nieuw jasje steken. Bij de verhuizing wordt ook de naamswijziging van het verzelfstandigde bedrijf bekend gemaakt. Robbie Mulders, algemeen directeur van ICT Specialisten, kan nauwelijks wachten: “Met vier verdiepingen op een prachtige zichtlocatie op het Kennispark krijgen we de ruimte om onze groeiplannen om te zetten in resultaat. We werken samen nu keihard aan een voorspoedige overgang. Als één familie zetten we ons momenteel volop in om zowel onszelf als klanten in het nieuwe pand het volledig naar de zin te maken.”

Afscheid van Capitool 13

Op vrijdag 10 mei werd door alle medewerkers van ICT Specialisten op de Hengelosestraat 501 alvast geproost op de aanstaande move. Met een hapje en drankje werd een uitgebreide sfeervideo van de architect vertoond om te laten zien hoe het straks ongeveer gaat worden (zie screenshots hieronder). “Reacties op de preview zijn enorm positief”, zegt Mulders. “Het geeft een duidelijk beeld van wat er straks met dit pand mogelijk is, al zal de precieze invulling nog worden bekeken. Duidelijk is wel dat we ons eigen DNA hiermee beter kunnen benadrukken.”

Per oktober verhuizen circa 95 ICT Specialisten van het Sigmax pand aan Capitool 13 naar de locatie tegenover het UT-terrein. Kort na de verhuizing maakt het bedrijf een nieuwe naam en identiteit bekend. ICT Specialisten blijft zich richten op het bereiken van maximaal potentieel van mens en organisatie met ICT.

Impressies van de toekomstige Hengelosestraat 501 in Enschede: