Sigmax is Cloud Solution Provider
News

Sigmax is Microsoft Cloud Solution Provider

Sigmax is door Microsoft benoemd tot Cloud Solution Provider. Hierdoor kan Sigmax Microsoft software, waaronder Office 365 en Azure, rechtstreeks leveren aan klanten.

Directe samenwerking met Microsoft

Sigmax heeft als Cloud Solution Partner (CSP) Tier 1, een directe samenwerking met Microsoft waardoor we andere cloud-diensten kunnen bundelen met Microsoft software. Zo bedienen we klanten vanuit een integraal cloud-concept: de Sigmax ONE Cloud.

Combineer het beste van de cloud

Uniek aan de Sigmax ONE Cloud is de mogelijkheid om een multi cloud, dus zowel public als private, vanuit één managementplatform te beheren. Klanten van Sigmax hoeven niet te kiezen voor één cloud concept, maar gebruiken een gecombineerde cloud en alle bijbehorende voordelen.

Een ander voordeel voor klanten is dat Sigmax één vast aanspreekpunt is voor al hun cloud-diensten. Sigmax verzorgt de volledige implementatie en het beheer, inclusief geautomatiseerde facturatie, self service en 24/7 directe support. Doordat klanten zelf licenties toevoegen of verwijderen, reduceren de administratieve lasten ook nog eens sterk.

Nu met aantrekkelijk instapaanbod

Als partner van Microsoft is Sigmax nauw betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen waardoor we u vroegtijdig kunnen informeren. Daarnaast kunnen we Microsoft oplossingen aantrekkelijk prijzen. Bedrijven die voor 1 september klant worden bij Sigmax, ontvangen daarom een 5% welkomstpremie op de initiële afname van Microsoft producten*.

Meer weten?

We bespreken de mogelijkheden van de Sigmax ONE Cloud en Microsoft oplossingen voor uw organisatie graag met u.

Neem contact op

*Sigmax behoudt het recht om bedrijven uit te sluiten van deelname. Deze actie is geldig tot 1 september 2016. Vraag naar de voorwaarden.
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 59 vestigingen en een mobiele service zorgen de servicemonteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met