News

Sigmax Kennispark Run in het teken van verbinden

Zo’n 150 enthousiaste lopers hebben donderdag de Sigmax Kennispark Run met succes afgerond. De vierde editie van de loop, die startte en finishte op het Innovatiepad, bracht professionals van het Kennispark en studenten op meerdere manieren samen.

Leo van den Ende, directeur van Sigmax, trapte de run af met een korte toespraak om in te gaan op het bijzondere karakter van de loop van 5 kilometer: “Dit jaar hebben we een primeurtje. Dit is de eerste run waarbij we beginnen en eindigen op het nieuwe Innovatiepad. Dé plek die studenten vanuit het ROC en vanaf het station, tussen diverse bedrijven begeleid naar de UT en het Saxion. De reis waarvan we hopen dat studenten en net afgestudeerden deze blijven maken – een stap naar een bedrijf waar zij hun kennis en passie delen en daarmee onze regio op de kaart blijven zetten. Wij zijn trots om dit jaar hoofdsponsor te zijn van dit prachtige event en ik daag jullie uit om tijdens de borrel kennis te maken met jullie medesporters!”

Rennen en elkaar helpen bij activiteiten

In groepen van ongeveer twintig personen begonnen teams van lokale bedrijven en de gemeente Enschede aan de unieke run. Met uitdagingen bij en binnen tien verschillende locaties op het Kennispark werden deelnemers een leuke onderbreking geboden, eventueel met een verfrissing erbij gezien de hoge temperaturen. Tussen de bedrijven door werd lopers gevraagd in teams bijvoorbeeld te voetballen, puzzelen, bowlen, skippyballen en memory te spelen. Deze spellen werden zowel begeleid door studenten van het ROC als vrijwilligers van deelnemende organisaties.

Passend bij de tropische omstandigheden, werden lopers na afloop van de run getrakteerd op een gezonde smoothie en een verfrissend ijsje. Veel deelnemers zochten zowel voor, tijdens als na de run medelopers op voor een praatje.

Bekijk hier de foto’s

Sigmax expertises

Sigmax helpt professionals een stuk efficiënter en prettiger te werken. We ontwikkelen innovatieve software voor het openbaar vervoer, handhavingsorganisaties, gemeenten, field service organisaties en beveligingsbedrijven. Bekijk hier onze expertisegebieden.

Bekijk al onze oplossingen

Wat is uw doel?

Ontdek waarmee wij uw organisatie kunnen helpen. Of bekijk hier wat wij voor onze klanten realiseerden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat we voor klanten realiseerden
Sigmax empowers professionals samen met