Roparun
News

Sigmax sponsort Roparun estafetteloop

Binnenkort lopen deelnemers aan de Roparun vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Het doel is een groot geldbedrag in te zamelen voor palliatieve zorg aan mensen met kanker.

Op 8 juni gaan 332 teams van start voor de 28e editie van de internationale Roparun. Sigmax en Sigmax ICT Specialisten leveren een financiële bijdrage aan één van de deelnemende teams waarin ook Ronald Hilderink, projectmanager van Sigmax ICT Specialisten, actief is. Met het logo van Sigmax op het shirt, legt het team een estafetteloop van meer dan 500 kilometer af.

Doe een donatie!

In 2018 haalde de Roparun een bedrag van ruim vijf miljoen euro op. Vooralsnog staat de teller van voorlopige opbrengst voor 2019 op ruim 1,8 miljoen euro. Natuurlijk hopen we dat de sponsorinkomsten van vorig jaar overtroffen worden! Het team van Ronald steunen kan via deze link.

De opbrengsten van de Roparun gaan naar initiatieven die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen. Het motto is dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Sigmax expertises

Sigmax helpt professionals een stuk efficiënter en prettiger te werken. We ontwikkelen innovatieve software voor het openbaar vervoer, handhavingsorganisaties, gemeenten, field service organisaties en beveligingsbedrijven. Bekijk hier onze expertisegebieden.

Bekijk al onze oplossingen

Wat is uw doel?

Ontdek waarmee wij uw organisatie kunnen helpen. Of bekijk hier wat wij voor onze klanten realiseerden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat we voor klanten realiseerden
Sigmax empowers professionals samen met