FCTwenteVierkantWijBlijvenHeader
News

Sigmax moedigt FC Twente aan met opvallende strijdleus

Supporters die komende vrijdag voor het eerst sinds de degradatie weer naar de Grolsch Veste komen, worden begroet door de leus ‘Vierkant achter de buren staan’. Bij de start van het nieuwe seizoen maakt Sigmax op deze manier duidelijk dat FC Twente zich gesteund weet door de buren.

In het kader van de actie #WijBlijven zijn twintig vierkante vakken geplaatst met de leus ‘Vierkant achter de buren’, om duidelijk te maken dat de volksclub ook een divisie lager op Sigmax kan rekenen. Doormiddel van ‘clean advertising’, waarbij met milieuvriendelijk krijt een uiting is geplaatst of een uiting juist zichtbaar is geworden door krachtige reiniging van het oppervlak, zien spelers en supporters op twintig plekken in de nabijheid van het stadion de aanmoediging van Sigmax terugkomen.

Passie en support vanuit Sigmax

Robbie Mulders, Commercieel Manager van de ICT divisie bij Sigmax, spande zich in om dit mogelijk te maken: “Wij voelen ons als directe buren enorm betrokken bij #WijBlijven. FC Twente is van onschatbare waarde voor de regio, dus ook voor ons. Daar hoort bij dat je de club aanmoedigt in goede én slechte tijden. Met een strijdkreet op de routes laten we onze passie en support zichtbaar blijken.”

Door clean advertising gebruikte materialen en technieken zijn niet schadelijk voor mens, dier of milieu en dus vrij van oplosmiddelen, chemische bestanddelen en giftige stoffen. De uitingen zullen enkele weken op naburige fiets- en looppaden te zien zijn.

Wijblijven

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 59 vestigingen en een mobiele service zorgen de servicemonteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met