FCTwenteVierkantWijBlijvenHeader
News

Sigmax moedigt FC Twente aan met opvallende strijdleus

Supporters die komende vrijdag voor het eerst sinds de degradatie weer naar de Grolsch Veste komen, worden begroet door de leus ‘Vierkant achter de buren staan’. Bij de start van het nieuwe seizoen maakt Sigmax op deze manier duidelijk dat FC Twente zich gesteund weet door de buren.

In het kader van de actie #WijBlijven zijn twintig vierkante vakken geplaatst met de leus ‘Vierkant achter de buren’, om duidelijk te maken dat de volksclub ook een divisie lager op Sigmax kan rekenen. Doormiddel van ‘clean advertising’, waarbij met milieuvriendelijk krijt een uiting is geplaatst of een uiting juist zichtbaar is geworden door krachtige reiniging van het oppervlak, zien spelers en supporters op twintig plekken in de nabijheid van het stadion de aanmoediging van Sigmax terugkomen.

Passie en support vanuit Sigmax

Robbie Mulders, Commercieel Manager van de ICT divisie bij Sigmax, spande zich in om dit mogelijk te maken: “Wij voelen ons als directe buren enorm betrokken bij #WijBlijven. FC Twente is van onschatbare waarde voor de regio, dus ook voor ons. Daar hoort bij dat je de club aanmoedigt in goede én slechte tijden. Met een strijdkreet op de routes laten we onze passie en support zichtbaar blijken.”

Door clean advertising gebruikte materialen en technieken zijn niet schadelijk voor mens, dier of milieu en dus vrij van oplosmiddelen, chemische bestanddelen en giftige stoffen. De uitingen zullen enkele weken op naburige fiets- en looppaden te zien zijn.

Wijblijven

Sigmax praktijkcases

Crematoria Twente

Dagelijks vinden in de verschillende vestigingen van Crematoria Twente tientallen plechtigheden plaats. Daarmee is het de grootste crematorium-organisatie van Nederland. Met de groei van het bedrijf en de toename in snelheid van technische ontwikkelingen, nam evenredig de ICT-behoefte toe. Om de ambities van Crematoria Twente te ondersteunen, werd overgestapt op Sigmax ONE Cloud en ONE Communications.

Lees deze caseCheck alle cases

OPRA Turbines

Op het High Tech Systems Park in Hengelo (Ov) huist OPRA Turbines, een innovatieve fabrikant met een zeer internationaal profiel. Wij spraken met General Manager/Operations Frank Sanders over de overstap op Sigmax ONE Cloud en ONE Network.

Lees deze caseCheck alle cases

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Sigmax bij Prescan de werkplek oplossing ONE Workspace, aangevuld met telefonie via ONE Communications. Wij spraken ICT Manager Edwin Kortleve op de locatie in Baarn over het partnership.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met