food technology noord oost nederland
News

Food Technology Noord-Oost Nederland (FTNON) kiest voor Sigmax

Digitale transformatie krijgt vorm bij FTNON. De wereldwijd actieve ontwikkelaar en producent van intelligente en rijk gevarieerde machines voor de voedingsindustrie gaat werken met slimme ICT oplossingen van Sigmax. Hiermee worden de bedrijfsprocessen van het bedrijf geoptimaliseerd.

FTNON wil meer zijn dan alleen een machinefabriek voor de voedingsmiddelenindustrie. Een onderneming waarin intelligentie, technische oplossingen en het echte innovatieve denken in alles wat ze doen verenigd is. Hoe draagt digitale innovatie bij aan het succes van deze onderneming? En hoe helpt een partnership met Sigmax onze klanten vooruit?

Bedrijfsdoelstellingen realiseren door ICT als een effectief middel in te zetten

Om deze digitale transformatie vorm te kunnen geven is een technisch hoogwaardig, maar ook schaalbaar platform nodig. Door de integratie van de Sigmax ONE Cloud met de Azure public cloud heeft FTNON beschikking over een krachtig en flexibel fundament. Hiermee kan FTNON in de toekomst capaciteit eenvoudig op- en afschalen. Beperkingen als capaciteit en snelheid bestaan niet langer, omdat de service deze eigenschappen voor FTNON volledig faciliteert. Dit verkort voor de organisatie de time-to-market van nieuwe producten en diensten. ICT groeit hiermee tot uit een veel effectiever middel binnen het bedrijfsproces van FTNON en laat bedrijfsdoelstellingen sneller realiseren.

Waarom een partnership met Sigmax?

Alleen met een hechte vorm van samenwerken kunnen wij onze klanten het beste helpen. Hoe beter wij onze klanten kennen, hoe beter wij hen kunnen adviseren en van dienst kunnen zijn. Onze klanten zien ons als een partij die naast hen staat, op wie ze kunnen bouwen, die ze op operationeel vlak ontzorgt en tegelijkertijd op strategisch vlak met ze meedenkt en ze helpt de juiste keuzes te maken. Klanten benoemen dat het onze kracht is, dat wij hun onderneming echt kennen en hun behoefte feilloos weten door te vertalen naar techniek, in combinatie met een persoonlijke benadering. Dat is een compliment waar we blij van worden.

Neem contact met ons op

Sigmax expertises

Sigmax helpt professionals een stuk efficiënter en prettiger te werken. We ontwikkelen innovatieve software voor het openbaar vervoer, handhavingsorganisaties, gemeenten, field service organisaties en beveligingsbedrijven. Bekijk hier onze expertisegebieden.

Bekijk al onze oplossingen

Wat is uw doel?

Ontdek waarmee wij uw organisatie kunnen helpen. Of bekijk hier wat wij voor onze klanten realiseerden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat we voor klanten realiseerden
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 59 vestigingen en een mobiele service zorgen de servicemonteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met