News

Manuel Bilgic nieuwe Business Unit Manager van Sigmax Field Service Solutions

Per 1 januari 2021 is Manuel Bilgic aangesteld als Business Unit Manager van Sigmax Field Service Solutions. Met ruim zes jaar ervaring binnen de field service markt is hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de field service divisie van Sigmax.

Manuel heeft sinds 2015 meerdere functies bekleed binnen Sigmax, van Business Consultant tot Account Manager.  Hierdoor heeft hij ruime ervaring met de implementatie van field service software bij uiteenlopende serviceorganisaties. Manuel: “Door mijn verschillende functies binnen Sigmax heb ik de markt goed leren kennen en ervaring opgedaan met de processen en uitdagingen van verschillende soorten klanten. Door de goede band die je opbouwt kun je organisaties echt verder helpen. Het nauwe klantcontact resulteerde meermaals in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten samen met een klant.”

Sterke positie

Manuel is enthousiast om met het team aan de slag te gaan. “Door de jaren heen hebben we veel domeinkennis opgedaan en dit heeft geleid tot de ontwikkeling van functionaliteiten die onze klanten écht verder helpen. Daarnaast blijven we investeren in technologie waarmee we vooruitstrevend blijven in de markt”, aldus Bilgic.

Het team kijkt er naar uit om de sterke positie binnen de field service markt verder uit te bouwen. Manuel: “We zien dat serviceorganisaties snel groeien en verbreden. Bedrijven worden geconfronteerd met het toenemende aantal van complexe buitendienstprocessen. Door de grote mate van configurabiliteit en de implementatiesnelheid van onze producten heeft Sigmax bewezen dat we klanten  optimaal kunnen ondersteunen.”

Manuel Bilgic – Business Unit Manager Sigmax Field Service Solutions

Sigmax praktijkcases

Duijvelaar Pompen

Met ruim 335 medewerkers en een productiecapaciteit van 100.000 pompen per jaar is Duijvelaar Pompen marktleider op het gebied van centrifugaalpompen en drukverhogingsinstallaties voor drink- en proceswatertoepassingen. Om een optimale service te garanderen maken de 50 monteurs van Duijvelaar Pompen al negen jaar gebruik van Connect, de field service software van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax. Hiermee zijn de serviceorganisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met