Manuel heeft sinds 2015 meerdere functies bekleed binnen Sigmax, van Business Consultant tot Account Manager.  Hierdoor heeft hij ruime ervaring met de implementatie van field service software bij uiteenlopende serviceorganisaties. Manuel: “Door mijn verschillende functies binnen Sigmax heb ik de markt goed leren kennen en ervaring opgedaan met de processen en uitdagingen van verschillende soorten klanten. Door de goede band die je opbouwt kun je organisaties echt verder helpen. Het nauwe klantcontact resulteerde meermaals in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten samen met een klant.”

Sterke positie

Manuel is enthousiast om met het team aan de slag te gaan. “Door de jaren heen hebben we veel domeinkennis opgedaan en dit heeft geleid tot de ontwikkeling van functionaliteiten die onze klanten écht verder helpen. Daarnaast blijven we investeren in technologie waarmee we vooruitstrevend blijven in de markt”, aldus Bilgic.

Het team kijkt er naar uit om de sterke positie binnen de field service markt verder uit te bouwen. Manuel: “We zien dat serviceorganisaties snel groeien en verbreden. Bedrijven worden geconfronteerd met het toenemende aantal van complexe buitendienstprocessen. Door de grote mate van configurabiliteit en de implementatiesnelheid van onze producten heeft Sigmax bewezen dat we klanten  optimaal kunnen ondersteunen.”

Manuel Bilgic – Business Unit Manager Sigmax Field Service Solutions