Brussel Atomium
News

België maakt kennis met nieuw platform van Sigmax

Antwerpen en Brussel profiteren als eerste Belgische gemeenten van CityControl op Android. De nieuwste versie van de handhavingssoftware van Sigmax ondersteunt de parkeerwachters en stewards van de steden beter in hun werkzaamheden en vergroot daarmee hun effectiviteit.

Nu Antwerpen en Brussel over zijn gegaan op de meest recente versie van CityControl genieten de Belgische steden van meer flexibiliteit in het naar wens inrichten van de applicatie. Gebruikmaken van het populaire Google besturingssysteem brengt bovendien een vrijere keuze in devices en grotere eenvoud in bediening met zich mee. Eindgebruikers navigeren gemakkelijker tussen stappen in het digitale controleproces nu de applicatie gebruikmaakt van Android.

Aanvullende functionaliteit

CityControl op Android biedt voor parkeerwachters bovendien meer mogelijkheden en een moderne, kleurrijke interface met duidelijke iconen. Binnen de vernieuwde software kan op de smartphone een nummerplaatscanner worden opgeroepen en vanzelfsprekend kent ook deze software een (realtime) koppeling met relevante online parkeerrechten databases en de CityControl backoffice. CityControl op Android is op zowel robuuste ‘ruggedized’ devices als op reguliere smartphones te gebruiken.

Volledig operationeel

Antwerpen en Brussel zijn eind 2016 begonnen met de migratie naar de laatste versie van CityControl. Beide steden hebben de fases van implementatie doorlopen en draaien nu volledig op Android.

Sigmax praktijkcases

Gemeente Alkmaar

Gemeente Alkmaar is trots op een prachtig historisch centrum met vele honderden rijksmonumenten, grachten en een wereldberoemde kaasmarkt. Sigmax helpt de Noord-Hollandse gemeente toegang van voertuigen tot het hart van de stad te controleren.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Venlo

Gemeente Venlo past voor de eerste keer een nieuwe methodiek toe bij een aanbestedingstraject binnen de IT en parkeerdienstverlening. Middels the Best Value Procurement methodiek (BVP) koos gemeente Venlo Sigmax als partner.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met