WouterKlunderHeader

“We hebben in de afgelopen jaren met onze business unit Sigmax Law Enforcement in Nederland, België en Zwitserland een uitstekend platform met een sterke marktpositie neergezet. Onze ambitie is om zowel op product- als organisatorisch niveau verder op te schalen en zo nog meer toegevoegde waarde te leveren in het managen en coördineren van een leefbare en veilige stad”, zegt Wouter Klunder.

Platformverbetering

“Met Wouter hebben we iemand in huis die ervaring heeft in het succesvol doorontwikkelen van technologische organisaties”, zegt Leo van den Ende, directeur van Sigmax. “We hebben met onze positie in de Nederlandse, Belgische en Zwitserse markt goede mogelijkheden voor doorontwikkeling van ons platform. Dit doen wij door verder te investeren in de uitbreiding van de mogelijkheden tot aansluiting met en de coördinatie van een breed scala aan digitale middelen zoals scanauto’s, camera’s en sensoren in combinatie met de inzet van BOA’s en andere handhavers. Hierdoor creëren we een innovatief systeem dat de basis vormt voor een veilige, leefbare stad.”

Inzet op teamprestatie

“Ik heb veel zin binnen dit mooie en ambitieuze bedrijf met een missie aan de slag te gaan”, zegt Wouter Klunder. “Binnen het team heb ik voorbije weken kennis mogen maken met gedreven, hoogopgeleide professionals die net als ikzelf het groeipotentieel van onze oplossingen onderkennen en nog slimmer willen ontsluiten. Samen met hen zullen we verder investeren in de samenwerking met klanten, commerciële en technische partners en de uitbreiding van de oplossingen die we onze klanten aanbieden.”

Wouter Klunder