WouterKlunderHeader
News

Wouter Klunder nieuwe Managing Director Sigmax Law Enforcement

Sigmax heeft per 1 september 2018 Wouter Klunder aangesteld als Managing Director voor Sigmax Law Enforcement. Als directeur van de expertise Parkeren & Handhaving is hij verantwoordelijk voor de strategische doorontwikkeling van deze Business Unit. Eerder was hij werkzaam als Managing Director binnen meerdere divisies van Nedap.

“We hebben in de afgelopen jaren met onze business unit Sigmax Law Enforcement in Nederland, België en Zwitserland een uitstekend platform met een sterke marktpositie neergezet. Onze ambitie is om zowel op product- als organisatorisch niveau verder op te schalen en zo nog meer toegevoegde waarde te leveren in het managen en coördineren van een leefbare en veilige stad”, zegt Wouter Klunder.

Platformverbetering

“Met Wouter hebben we iemand in huis die ervaring heeft in het succesvol doorontwikkelen van technologische organisaties”, zegt Leo van den Ende, directeur van Sigmax. “We hebben met onze positie in de Nederlandse, Belgische en Zwitserse markt goede mogelijkheden voor doorontwikkeling van ons platform. Dit doen wij door verder te investeren in de uitbreiding van de mogelijkheden tot aansluiting met en de coördinatie van een breed scala aan digitale middelen zoals scanauto’s, camera’s en sensoren in combinatie met de inzet van BOA’s en andere handhavers. Hierdoor creëren we een innovatief systeem dat de basis vormt voor een veilige, leefbare stad.”

Inzet op teamprestatie

“Ik heb veel zin binnen dit mooie en ambitieuze bedrijf met een missie aan de slag te gaan”, zegt Wouter Klunder. “Binnen het team heb ik voorbije weken kennis mogen maken met gedreven, hoogopgeleide professionals die net als ikzelf het groeipotentieel van onze oplossingen onderkennen en nog slimmer willen ontsluiten. Samen met hen zullen we verder investeren in de samenwerking met klanten, commerciële en technische partners en de uitbreiding van de oplossingen die we onze klanten aanbieden.”

Wouter Klunder

Sigmax praktijkcases

Gemeente Alkmaar

Gemeente Alkmaar is trots op een prachtig historisch centrum met vele honderden rijksmonumenten, grachten en een wereldberoemde kaasmarkt. Sigmax helpt de Noord-Hollandse gemeente toegang van voertuigen tot het hart van de stad te controleren.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases

Stad Leuven

In de Belgische studentenstad Leuven is de tweewieler verreweg het belangrijkste vervoermiddel. Met behulp van Sigmax weet Stad Leuven zijn kolossale fietspopulatie goed te controleren.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met