Partnership Bluace en Sigmax
News

Bluace en Sigmax ontzorgen serviceorganisaties met totaaloplossing

Dankzij de goede relaties met verschillende partners op het gebied van ERP- en plansystemen, zijn we bij Sigmax in staat om de best passende oplossing te bieden voor serviceorganisaties. Zo ook met dé partij voor het administreren en optimaliseren van bedrijfsprocessen: Bluace.

Complete en toekomstbestendige oplossing

Met veel kennis van de service & installatie branche helpt Bluace al jarenlang serviceorganisaties met het digitaliseren van werkprocessen. Dit doen ze met één van de meest betrouwbare platformen van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit ERP-systeem is volledig cloud-based en daarmee op elk moment, vanaf elke locatie en op elk device beschikbaar. Onze field service oplossing Connect koppelt naadloos en bewezen met dit systeem. Met Connect’s mobiele applicatie rondt de monteur geplande opdrachten succesvol af en worden alle relevante gegevens automatisch opgeslagen in het ERP-systeem. 

Manuel Bilgic, Business Unit Manager bij Sigmax vertelt: “We zijn erg blij met het partnership met Bluace. Dit betekent dat serviceorganisaties die kiezen voor het beste ERP-systeem voor service en installatiebedrijven, nu ook de mogelijkheid hebben om de beste field service oplossing hierbij te gebruiken. Hierdoor bieden we een complete, betrouwbare oplossing die toekomstbestendig is.” 

Naadloze integratie

Connect heeft een bewezen integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor handelt de monteur de opdrachten vanuit het ERP-systeem succesvol af via de mobiele applicatie van Connect. De data wordt soepel onderling uitgewisseld en de systemen vullen elkaar optimaal aan. 
Managing Partner Mark Landman: “We zien in de praktijk dat serviceorganisaties vaak bij ons komen met verschillende behoeftes. Door de betrouwbare integratie tussen Business Central en Connect en de hoeveelheid kennis van processen, zien we Sigmax als dé partner voor het ondersteunen van de buitendienst.” 

Bent u benieuwd wat Bluace en Sigmax voor uw serviceorganisatie kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende demo.  

   

  Sigmax praktijkcases

  Gamko

  Gamko is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van horecakoelingen. De productie bevindt zich volledig in Nederland, met een eigen fabriek in Etten-Leur. Gamko ontwerpt, produceert, levert, installeert en onderhoudt de koelingen volledig in eigen beheer. Hun 18 buitendienstmedewerkers werken sinds 2019 met Connect, de field service oplossing van Sigmax.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Motrac

  Kwaliteit en een hoge servicegraad; kenmerken die Motrac, de totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen en in België ook van reinigingsoplossingen, treffend omschrijven. Om reparaties, onderhoud en keuringen succesvol uit te voeren, maken de 240 servicemedewerkers van Motrac Intern Transport in Nederland en Motrac nv in België, gebruik van Connect: de field service software van Sigmax. Al sinds 2013 werken Motrac en Sigmax samen en de afgelopen jaren leidde dit tot een stabiele oplossing voor de volledige buitendienst.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Onderhoud Enschede

  Onderhoud Enschede BV verzorgt met 275 medewerkers in opdracht van de gemeente het onderhoud en de aanleg van openbare ruimtes in Enschede. De planning en uitvoering van de werkzaamheden werden eerst handmatig en middels papieren werkbonnen geregistreerd. Om dit proces efficiënter in te richten, koos Onderhoud Enschede voor het digitale planbord van Clixz en de buitendienst software van Sigmax

  Lees deze caseCheck alle cases

  Veld Koeltechniek

  Producent en leverancier van koel- en vriesoplossingen Veld Koeltechniek kiest voor een best-of-breed oplossing met Sigmax en ORTEC. “Met deze combinatie hebben we voor onze organisatie optimale ondersteuning gevonden voor onze werkprocessen. Deze technische vooruitgang zal ook zeker helpen tijdens de werving en selectie van nieuwe medewerkers”, aldus Kees Kuiperije.

  Lees deze caseCheck alle cases