10

Jarige samenwerking

+15

Succesvolle implementaties

3

Gezamenlijke events

1

Naadloze integratie

Behoefte uit de markt 

Business developer bij ORTEC André Oostveen vertelt: De samenwerking tussen Sigmax en ORTEC is tot stand gekomen vanuit behoefte uit de markt. Serviceorganisaties zochten naast een slim plansysteem ook een oplossing voor het mobiel afhandelen van de serviceopdrachten. Om ze hierin te ontzorgen, zochten we naar een partner op het gebied van mobiele field service software. Toen kwamen we uit bij Sigmax.”

Marktkennis

Oostveen vervolgt: “Samen met Sigmax helpen we field service processen bij serviceorganisaties te optimaliseren met onze twee oplossingen. De door ORTEC slim ingeplande serviceopdrachten worden naadloos overgenomen in Sigmax Connect. Als je dat al tien jaar doet, dan heb je samen veel marktkennis. Juist die kennis maakt ons van grote toegevoegde waarde bij klanten: we denken mee over hoe het steeds een beetje beter kan. Ontwikkelingen in de markt die je hoort, die deel je met elkaar. Je vult elkaar aan en schakelt snel als je elkaars expertise nodig hebt.”

Waarde voor klanten 

De plansoftware van ORTEC in combinatie met de field service oplossing van Sigmax, wordt al door vele serviceorganisaties naar alle tevredenheid gebruikt. André: “We zorgen samen voor een hogere klant- en medewerkerstevredenheid. Klanten hebben bijvoorbeeld meer regie over servicebezoeken doordat ze online een afspraak kunnen inplannen. Ook wordt het werk van zowel de planner als de monteur zoveel mogelijk door onze systemen uit handen genomen. Daarnaast zijn er nog kwantitatieve verbeteringen zoals minder reistijd en co2 uitstoot en betere besluitvorming over de field service processen.”

Bij Sigmax vinden we partners erg belangrijk. Hierdoor ontzorgen we serviceorganisaties van A tot Z. Benieuwd naar de mogelijkheden van een partnership met Sigmax?

Lees meer over partnerships